FAQ's

Kies uw product Gebruik van uw product

Kies uw product

Hoeveel kost een nieuwe spa?
Er is tegenwoordig een breed scala aan spa's op de markt en er is een grote verscheidenheid aan prijzen. Hoewel er enige variatie is in materialen en functies van verschillende spa-fabrikanten en -merken, zult u wellicht verbaasd zijn dat een minder dure spa aan al uw behoeften kan voldoen. We nodigen u uit onze online winkel te verkennen om zelf te ontdekken hoe Dream Maker Spas eenvoudige, betaalbare, duurzame producten biedt voor duizenden euro's minder dan onze concurrentie.
Hoe lang gaat mijn spa mee?
Wanneer u Dream Maker Spas via onze online winkel of een geautoriseerde dealer koopt, garanderen wij de spa met een uitgebreide garantie. Uw bubbelbad biedt u jarenlang onbezorgd genieten. Als u vragen heeft over het onderhoud en het onderhoud aan uw spa, bezoekt u onze online eigenaarshandleiding.
Kunnen Dream Maker Spas mijn stress, pijn of andere fysieke omstandigheden helpen?
Raadpleeg een arts voor specifiek advies. Het is bekend dat hydrotherapie - de combinatie van warmte, massage en drijfvermogen - stress, pijn en andere symptomen kan helpen verlichten. Warmte verwijdt de bloedvaten en verhoogt de bloedstroom om zuurstof en voedingsstoffen naar pijnlijke en beschadigde weefsels te transporteren. Dream Maker Spas-jets geven je lichaam een ​​massage, ontspannende spanning van spieren, terwijl het natuurlijke drijfvermogen van water de druk op gespannen gewrichten en spieren verlicht. Onderdompeling in een warme, rustgevende hot tub vóór het slapen helpt om over te gaan naar een goede nachtrust, en de afgifte van endorfines die kunnen optreden tijdens een warmwatermassage kan ook stress verlichten en je humeur verbeteren.
Welk speciaal sanitair is nodig voor mijn spa?
Geen. Zodra uw spa op zijn plaats zit, vult u hem gewoon met water uit een tuinslang. Een gemakkelijk toegankelijke afvoerklep maakt het legen van uw spa om het schoon te maken of eenvoudig en snel te verplaatsen.

Gebruik van uw product

Waar moet ik mijn spa plaatsen?
De meeste Dream Maker-spa's worden buitenshuis geïnstalleerd, hoewel ze binnenshuis kunnen worden geïnstalleerd. Om uw spa binnenshuis te installeren, moet u overwegen of deze door de deur past en of de structurele sterkte van de vloer voldoende is om de spa op zijn plaats te houden. Wanneer het wordt gevuld met water, weegt zo'n 3-persoons spa ongeveer 3000 pond.
Hoe houd ik het water schoon?
Bij aankoop van uw spa adviseren wij DreamBrite Water Solution, een eenstaps wekelijks onderhoudsproduct dat we aanbevelen om uw water schoon te houden en te ontsmetten. DreamBrite zal de hoeveelheid agressieve chemicaliën verminderen die u nodig heeft, uw spa-uitrusting beschermen tegen biofilm en ophoping van kalkaanslag, en heeft geen ernstige bijwerkingen op uw huid en ogen. Goed onderhouden water is van vitaal belang om te genieten van uw spa-ervaring, dus vraag uw dealer of neem contact met ons op als u hulp nodig heeft.
Hoe wordt de temperatuur geregeld?
Geavanceerde digitale bedieningselementen zorgen ervoor dat het water in uw spa binnen een graad van de door u geselecteerde temperatuur wordt gehouden. Dit zorgt voor uw comfort, en wat nog belangrijker is, uw veiligheid, vooral als kinderen de spa gebruiken.
Hoe lang moet mijn spa verwarmen voordat het klaar is voor gebruik?
Met de bedieningselementen voor uw Dream Maker Spa kunt u kiezen of u uw spa altijd warm en klaar voor gebruik wilt houden of wilt laten verwarmen wanneer u hem het meest waarschijnlijk gebruikt. Wat u ook wilt, uw spa kan worden aangepast om voor u klaar te staan ​​wanneer dat nodig is.
Zijn waterstralen regelbaar?
Dream Maker Spas bevatten roestvrij stalen jets die zich op de juiste plaats in de spa bevinden om water en lucht te combineren voor een rustgevende massage voor elke persoon. Terwijl sommige concurrenten jets bieden die handmatig kunnen worden aangepast, gebruiken Dream Maker Spas gepatenteerde stationaire oogbol- en dual-port spinner-jets voor een unieke drukgestuurde massage. Daarnaast regelt u de hoeveelheid lucht die wordt gecombineerd met het water om het gevoel van de massage te veranderen