Gezondheidsvoordelen

Leer hoe je hot tub kan bijdragen aan je gezondheid:

  • Stressverlagend
  • Verlicht artritis en gewrichtspijn
  • Verbetert mentaal welzijn
  • Helpt tegen slapeloosheid
75%

Van de volwassenen melden matige tot hoge niveaus van stresservaring in de afgelopen maand — American Psychological Association.

54,4 Mlijoen

Amerikaanse volwassenen krijgt jaarlijks van een arts te horen dat ze een vorm van artritis, reumatoïde artritis, jicht, lupus of fibromyalgie hebben — CDC

63 miljard

USD aan verloren werkprestaties als gevolg van slapeloosheid, per jaar — American Academy of Sleep Education *Gebasseerd op Amerikaans onderzoek

Een evenwichtig leven ... een wellnessbehandeling voor JOU


Een dagelijks bad van 20 minuten heeft bewezen gezondheids- en welzijnsvoordelen.  


Of het nu is om de stress van het dagelijks leven te verminderen, te herstellen van een sportblessure, de pijn door stijve gewrichten als gevolg van artritis te verlichten of gewoon om een nacht lekker te slapen, uw Dream Maker Spa kan u daarbij helpen.

Hydrotherapie helpt het lichaam te kalmeren en te ontspannen door de temperatuur en de druk van lucht en water. Het warme water zorgt ervoor dat uw lichaam verwarmt en het heeft een gunstig effect op de stijfheid van gewrichten en het verlicht overmatige spanningen van spieren, doordat bloedvaten verwijden en de bloedstroom vergroot. Door de warmwaterervaring te koppelen aan onze unieke krachtige jets, kunt u zelf de nadruk leggen op pijnlijke plaatsen om zo de pijn te verlichten en verlicht het de overmatige spanningen van uw spieren. Kortom u kunt een wellnessbehandeling creëren om uw lichaam en geest te helpen ontspannen.Herstel na fysieke activiteit

De instelbare jets in uw Dream Maker Spa bieden een rustgevende massage om uw spieren te ontspannen na een training of activiteit. Of u nu een atleet bent of uw eigen fitness-schema volgt, de verwarmde massagetherapie van uw spa kan vooral gunstig zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijke oplossing voor het verlichten spierpijn.Spieren en gewrichten profiteren van een verhoogde bloedcirculatie door warm water te laten stromen in de bubbelbaden van Dream Maker Spas. Huid en spieren ontspannen en ontspannen, en het lichaam geneest natuurlijk beschadigde gebieden door een betere bloedtoevoer naar verwondingen.

Stress verminderen


Stress wordt op natuurlijke wijze verminderd wanneer het lichaam wordt gestimuleerd door middel van massage, warmte en water. Deze activiteiten geven neurotransmitters af, endorfines genaamd, die het lichaam helpen bij het omgaan met pijn, stress en emotionele problemen. Warmwatermassage in een spa van een Dream Maker is een manier om endorfines vrij te maken, waardoor het plezier wordt vergroot en de stress wordt verlicht. Hoofdpijn kan worden verminderd omdat waterstralen in de spa's helpen de bloedvaten te verwijden, waardoor de bloedstroom toeneemt.

Betere nachtrust

Warmwatertherapie is een populaire oplossing voor het verlichten van spierpijn en -spanningen, het verhogen van de bloedstroom en het verminderen van stress.


Hoewel dit allemaal kan leiden tot een betere nachtrust, zult u misschien verbaasd dat er nog een reden is waarom u zich na een ontspannende nachtelijke duik klaar voelt om naar bed te gaan.


Uit onderzoek van Sleep.org blijkt dat veranderende temperaturen ons in slaap brengen. Terwijl 37 °C een normale basislijn lichaamstemperatuur is, fluctueert uw lichaamstemperatuur gedurende de dag met een paar graden.


In tijden dat u heel erg alert bent, is uw lichaamstemperatuur hoger. Naarmate uw lichaamstemperatuur daalt, zult u zich eerder slaperig voelen. 


De temperatuurdaling van het lichaam na het verlaten van het warme water van de spa bootst deze afkoeling na die plaatsvindt terwijl u in slaap valt.

Verlicht pijn door artritis, fibromyalgie, scoliose en meer ...


Artritispijn kan worden verlicht door hydrotherapie. Met rustgevende warmte verlicht het natuurlijke drijfvermogen van het water de belasting van de gewrichten. Volgens de Arthritis Foundation, "De rustgevende warmte en het drijfvermogen van warm water maken het een veilige, ideale omgeving voor het verlichten van artritis pijn en stijfheid."


Andere ernstige ziekten zoals depressie, carpaal tunnel syndroom, fibromyalgie, tendinitis, scoliose en bursitis kunnen positief worden beïnvloed door hydrotherapie door een regelmatige spa-ervaring. Sommige mensen die lijden aan ziekten die zo ernstig zijn als multiple sclerose en cerebrale parese, zijn bekend dat ze dankzij hydrotherapie verlichting van de symptomen ervaren.


Heeft een medische professional warmwatertherapie aanbevolen om een ​​gezondheidstoestand te verbeteren? Of wilt u de dagelijkse verjongende effecten van hydrotherapie opnemen in uw gezonde levensstijl? Hoe dan ook, een Dream Maker Spa is de perfecte manier om uw welzijn elke dag te verbeteren.Dream Maker Spas streeft naar de nieuwste technologieën en innovaties om ervoor te zorgen dat al onze bubbelbaden maximale gezondheids- en wellnessvoordelen bieden. Elke eigenaar van een Dream Maker-spa kan gezondheids- en levensverbeteringen realiseren door onderdompeling in warm water met massagestralen en elke dag ontsnappen in een oase van herstellende voordelen in eigen huis.Zoek uw spa