Over ons

Over ons

Dream Maker Spas is een van 's werelds grootste fabrikanten van rotatiegegoten spa's en is een marktleider sinds het introduceren van dit type productie aan de spa-industrie in 1997.

Met een nieuwe eigenaar en een toonaangevend team uit de branche van meer dan 25 jaar, is Dream Maker Spas nu gepositioneerd voor een hoger niveau van innovatie en technologie.

Ons doel is eenvoudig: superieure producten bieden waarmee iedereen kan genieten van recreatie, recreatie en wellness - ongeacht hoeveel ruimte u heeft voor een bubbelbad of hoeveel u ervoor kiest om te investeren in het perfecte huwelijk tussen gezondheid en plezier.

Dream Maker Spas onderscheidt zich door Spa Certified, wat betekent dat we voldoen aan de strengste certificeringscriteria van de branche die getuigenissen van klanten, zakelijk burgerschap, klachtengeschiedenis, servicetrainingen, werknemerseducatie, brancheverbanden, jarenlange zaken en meer evalueren.

Gemaakt in de VS Dream Maker-spa's worden uitsluitend in de VS gemaakt en geproduceerd in onze eigen fabriek in het Innovation Center in Lake Mary, Florida. Een deskundig personeel van ingenieurs en specialisten zorgt ervoor dat alle producten voldoen aan onze strenge kwaliteitscontrolenormen. Dit omvat strenge watertests van 24 uur voor elke spa voordat deze onze fabriek verlaat. U kunt erop vertrouwen dat uw nieuwe Dream Maker-spa uw hoofdpijn wegneemt en geen nieuwe creëert.