Specificaties

Aantal jets 30 van roestvrij staal
Aantal personen 5-6
Aantal pompen 1 x pomp met twee snelheden - 3 HP
Bediening Digitaal
Droog gewicht 198 kg
Elektriciteit 230V PH-N-PE
Filtratie Fontein met achtergrond LED-lamp
Inclusief cover Ja
Isolatie Schuimrubber
Kussens 3
Ligplek Ja
Maat 203 x 203 x 92 cm*
Merk Dream Maker Spa, Dream Maker Spas
Met stekker geleverd Ja
Ozon Inclusief
Verwarmingselement Ja
Waterfunctie Fontein met achtergrond LED-lamp
Waterinhoud, liter 1340 liter

Spa Crossover 730L White Diamond met grijze panelen

Dream Maker Spas | Art. nr. 315000730
6.495,
Interesse
 
Bevestig interesse

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van dit product!

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

De Crossover 730L is Dream Maker Spa's plug-and-play kant-en-klare 5-6-persoons 'LOUNGER'-stijl spa met voorgevormde kuipstoelen en 30 verstelbare jets die individuele waterdrukregeling bieden. Dit energiezuinige model met een Syncrylic ™ unibody-constructie die vrijwel onverwoestbaar is, wordt geleverd met een Weather Shield Super Seal Cover, digitale bediening, Easy Kleen / Convex2 Filtratie plus een instelbaar fonteintje met achtergrondverlichting, 8 buiten LED-hoeklampen en een LED-onderwaterlicht allemaal gesynchroniseerd met maximaal negen programmeerbare kleuropties. U krijgt alle voordelen van een luxe spa voor een aantrekkelijke prijs. Dit mooie, eenvoudig te installeren, lichtgewicht en plug-and-play ontwerp maakt de 730L perfect voor loungen en entertainen voor het hele gezin.

Deze spa is inclusief in de fabriek geïnstalleerde LED Perimeter lighting; LED-binnenrandverlichting in 9 programmeerbare kleurselecties en Ozon.

Optioneel bij te bestellen:

- Suite Package; bestaande uit coverlifter, luxe opstap met opbergruimte en plantenbakken en instaphulp. De Suite Package opstap wordt geleverd in dezelfde kleurcombinatie als uw spa, waardoor het de meest complementaire optie is die u kunt kiezen.